N-VA Lokeren deelt bloemen uit ter gelegenheid van Moederdag

Op 8 mei 2022

“Het vieren van Moederdag is een mooie traditie. Mama’s hebben een heel belangrijke taak in het leven en de opvoeding van kinderen, de tomeloze inzet die ze telkens aan de dag leggen is bewonderenswaardig. Hierdoor vinden we het dan ook van belang dat we de mama’s bedanken voor hun betrokkenheid.” luidt het bij N-VA Lokeren. 

Onder een stralende zon waren er heel wat mensen op de been in het centrum van Lokeren. De bloemen waren dan ook op een mum van tijd uitgeput. “We hadden een 300-tal bloemen bij, maar waren enorm verrast aangezien deze op een uurtje volledig waren uitgedeeld. De actie werd alvast goed onthaald en we kregen heel wat aangename reacties, daar doen we het voor! We zijn er voor de Lokeraar en dat willen we dan ook laten zien.” 

Bij N-VA Lokeren zorgden ze ook dat ze de lokale bloemenhandel steunden. “De lokale Lokerse economie heeft het al heel zwaar gehad. Vandaar wilden wij ook een steentje bijdragen en hen extra ondersteunen. We namen gele tulpen, een knipoog naar onze nationaal voorzitter Bart De Wever. Hij zal fier op ons zijn.” grapt men nog na. 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is