Arnold Willem neemt plaats in gemeenteraad Moerbeke voor N-VA

Op 27 februari 2024

De heer Arnold Willem legt opnieuw de eed af als N-VA-gemeenteraadslid in Moerbeke-waas. In de vorige legislatuur legde hij in 2016 ook reeds deze eed af voor deze functie.

In zijn beroepsleven als burgerlijk ingenieur had Arnold veel internationale contacten met andere culturen en beleidssystemen, waardoor hij een ruime ervaring heeft met begripvolle menselijke interacties. Vandaar ook zijn diepgaande interesse in politiek en zijn inzet om mee te werken aan een beleid waarin de Vlaming centraal staat.

Fractieleider Giovanni Ferrari : “Ik ben heel vereerd om samen met Arnold Willem constructief te kunnen samenwerken in de Moerbeekse gemeenteraad. Zijn professionele en politieke kennis, levenservaring en integriteit zijn een absolute meerwaarde voor onze gemeente, en ook op persoonlijk vlak is er een jarenlange vriendschappelijke verstandhouding. Langs deze weg wens ik ook de heer Tom Hillaert nog eens uitdrukkelijk te bedanken voor zijn grote inzet, diepgaande dossierkennis en de fijne collegialiteit als gemeenteraadslid in onze fractie, een rol die hij jammer genoeg noodgedwongen moest stopzetten door een verhuis naar Lokeren.”

Voorzitter N-VA Lokeren-Moerbeke Bart De Maesschalck : "Ik ben enorm blij iemand als Arnold te kunnen afvaardigen voor onze partij in Moerbeke. Hij is geen onbekende voor de Moerbekenaar, is enorm gedreven, positief ingesteld en heeft reeds zijn sporen verdiend. Ik wens hem dan ook heel veel succes toe. Hiernaast wil ik Tom Hillaert nogmaals extra bedanken, hij heeft steeds zijn beste beentje voorgezet en hij zal dit ook in de toekomst nog blijven doen. Als voorzitter kan ik enkel fier zijn op mensen met dergelijk engagement."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is