Topdokter Sevilay Altintas lokt 100 gasten naar ontbijt N-VA Lokeren-Moerbeke

Op 24 september 2023

Zondag 24 september kwam topdokter Sevilay Altintas langs in Lokeren. Lokerse inwoners konden hierbij ook genieten van een stevig ontbijt. De inspirerende woorden van deze topdokter beroerden en zorgden voor een fantastisch evenement.

"Het was een overweldigend succes, we mochten maar liefst 100 gasten verwelkomen. Mevrouw Altintas is een bevlogen spreekster en hierdoor waren toch heel wat inwoners benieuwd naar wat zij te vertellen had. Verrassend was het zeker niet, we wisten dat zij heel wat volk op de been kon brengen. Niet elke dag kan je zo'n uniek inspirerend persoon aanschouwen." klikt het bij N-VA Lokeren-Moerbeke. 

Mevrouw Altintas had het over integratie, het belang van het Nederlands, haar inzet voor de gezondheidszorg en vooral over haar keuze voor N-VA. "Ik ben trots op mijn Turkse roots, maar ik voel me vooral Vlaming. Graag wil ik een rolmodel zijn voor meisjes van Turkse origine die ergens willen raken. Ook zij kunnen heel wat bereiken in het leven. Pamperpolitiek is alvast niks voor mij. Het leven bestaat steeds uit heel wat kansen, het is dan ook aan de mens om te bepalen wat hij/zij hiermee doet.", aldus Altintas. 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is